Kayıtlar

İÇİMDEKİ ÇIĞLIKLAR

Kalabalıkta kaybolan ruhum sesler o kadar çokki içimdeki çığlıkları duyan yok . Ölümün soğuk nefesi enseme üflüyor. Ölüm bir kurtuluş benim için oysaki azrail de işini yapmıyor o kurtuluşu çok görüyor  Ölmek için yalvaran ruhuma .

RÜZGARLAR SENİN KOKUNU TAŞIYOR

Yine sensizliği yaşıyorum içimde  Sen gittin ya ben senin yokluğunu yaşıyorum Nerede olduğunu bilipte gelemek koyuyor  Hani derdinya seni bırakmam kimselere Hiç aklımıza gelmezdiki ölüm bizi ayıran  Seni  benden alan  azrail nasıl kıydı bize  Güzel havayı güneş sevmez oldum . Rüzgarlı havaları sever oldum . Senin kokunu bana taşıdığı için . 

KARANLIKLARIN EFENDİSİ

Resim
Karanlık sokaklara attım adımımı İçimdeki ses gitme diyordu . Dinlemedim onu biliyordum o ses geçmişimdeki küçük çocuğun seseydi. Zencirlerini kırıp ulaşmak istiyordu  Şimdiki arsız gence durduramazdıki  Çoktan bırakmıştım o küçük masumu İçimdeki kafese kilitlemiş çıkmaması için şeytanla yapmıştım anlaşmamı bu dünya  için fazla masumdu kalamazdı hayatta . Sola dönmemle görmek istediğim adamı gördüm o mekruk binada yine birini  düşürmüştü tuzağına bilmiyorduki  bu son ruhunu çaldığı avıydı . Küçük çocuğun cansız bedeni yerde  kan gölünün içinde yatıyordu . Sessizce  yaklaştım şeytanın uşağına avcı bıçağımı çıkardım . Adam pantolonunu toplamış yerdeki küçük meleğe bakıp ağzının suyunu  akıtarak kemerini bağlıyordu . Boğazını yapışmamla bıçağı çektim şah damarına  pis bedeni yere yığıldı . Bıçağı üstünde temizleyip kapatıp cebime koydum. Yerdeki meleğin yarasına baktım kasığından bıçaklanmış . Tam ümidimi kesmişken elini  oýnattı . Yaşıyordu cebimden tek kullanımlık telefonu çıkardım . &q

ZENNE

Resim
Gurbetçi Zenne bu benim amarikadaki  Ĺakabımdı . Yani türktüm ama ülkemi  tanımıyordum . ( Zenne oryantal bir erkek dansçıya verilen isim . )  Sizi vatpattaki kitabıma bekliyorum.